Bar Złoty Smok
ul. Tamka 3
Wyświetl mapę
czynne:
poniedziałek - sobota 10:00 - 22:00
niedziela 12:00 - 22:00
ul. Tamka 3
Wyświetl mapę
czynne:
poniedziałek - sobota 10:00 - 22:00
niedziela 12:00 - 22:00
telefon: 42 634 82 31
Strona na Facebooku: https://www.facebook.com/pages/Bar-Z%C5%82oty-Smok/213314698733572
"Jeden z większych i porządniejszych barów wietnamskich w Łodzi. Posiadają sporo stolików, co jest chyba ewenementem dla tego typu lokali. Kolejną zaletą są dość niskie ceny. Prawie wszystkie dania wegańskie oscylują wokół 7 złotych, a porcje są duże"
+ Ja prawie zawsze zamawiam warzywa słodko kwaśne (których w menu nie ma - śmiało można się dopytywać co jeszcze warzywnego posiadają poza menu)
Strona na Facebooku: https://www.facebook.com/pages/Bar-Z%C5%82oty-Smok/213314698733572
"Jeden z większych i porządniejszych barów wietnamskich w Łodzi. Posiadają sporo stolików, co jest chyba ewenementem dla tego typu lokali. Kolejną zaletą są dość niskie ceny. Prawie wszystkie dania wegańskie oscylują wokół 7 złotych, a porcje są duże"
Ryż smażony z warzywami - 7zł
Makaron smażony z warzywami - 7 zł
Makaron sojowy z warzywami - 8 zł
Warzywa rozmaitości - 7zł
+ Ja prawie zawsze zamawiam warzywa słodko kwaśne (których w menu nie ma - śmiało można się dopytywać co jeszcze warzywnego posiadają poza menu)
Warzywa rozmaitości:
Dopytywaliście, czy nie są używane żadne buliony na kościach i tego typu rzeczy? Ostatnio mój chłopak poszedł do baru azjatyckiego i został poinformowany, że tofu smaży się u nich na takim właśnie bulionie -_-... I nie jest to rzadka praktyka...
OdpowiedzUsuńPozdrawiam serdecznie, Karolina
Rozmawiałam z pracownicą tego baru i powiedziała mi, że używają do smażenia zwykłego oleju, sosy itp. też są pochodzenia roślinnego. Aczkolwiek zawsze warto pytać. :)
OdpowiedzUsuńPozdrawiam!